top of page

Bouw mee met het succes

We bieden momenteel geen nieuwe functies aan

Vacature: Timmerman Werkplaats

Een mooi vak leren, lekker verdienen en werken in een topteam. Wie wil dat nou niet? Als timmerman werkplaats bij Willemsen Veenendaal het je het allemaal.

Als Timmerman Werkplaats maak je houten prefab elementen. Denk aan houten, constructieve puzzelstukken voor de bouw. Willemsen in Veenendaal is hét adres voor houtskeletbouwelementen. Of het nou gaat om een houten element voor een gevel of een complete prefab woning, het team van Willemsen maakt het. 

Dit gebeurt op het industriegebied van Veenendaal. Elk project wordt hier tot in detail uitgewerkt. Vanaf gedetailleerde tekening, uitgewerkt door de werkvoorbereider, bouw jij de HSB elementen. Samenwerken is dus belangrijk. Gelukkig heb je gezellige collega’s, die je graag de fijne kneepjes van het vak leren!

Werken bij Willemsen Veenendaal

Werken bij Willemsen is werken in een topteam! Je collega's zijn aardig en behulpzaam. Ze staan graag voor je klaar. Jullie werken vanuit het pand van Willemsen Veenendaal. Niet extra vroeg op om naar een klus te rijden, maar gewoon elke dag werken op dezelfde plek. Wel zo makkelijk! 

Als timmerman werkplaats krijg je:

  • Salaris volgens de bouw-cao 

  • Na 1 jaar een vast contract

  • Een goede werksfeer

  • Werk op een vaste locatie 

  • Je leert een vak waar je nu én in de toekomst wat aan hebt!  

Iets voor jou?

Ervaring of een bepaalde opleiding is niet nodig. Het belangrijkste is dat je graag aan het werk wilt en ervan houdt om de handen uit de mouwen te steken. Als je nog geen ervaring hebt met houtbouw, leren wij jou de nieuwste bouwtechnieken. 

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als Werkplaatstimmerman in Veenendaal? Bel of app dan naar Pieter op 06 44714097, Of stuur een e-mail naar pieter@floxwerkt.nl

bottom of page