top of page

Onze diensten

We bieden een scala aan doelgerichte diensten

Onze diensten lopen van calculatie tot en met leveren, voor montage hebben we externe partijen die rechtstreeks aan een klus worden gekoppeld.

Calculatie

Bij het maken van calculaties voor houten elementen is het van groot belang dat de opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Daarom staan wij als bedrijf voor u klaar om u te ondersteunen bij het gehele proces. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het eindproduct zorgen wij voor een duidelijke en transparante communicatie en bieden wij u de beste oplossingen op maat. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden, terwijl wij de calculaties voor u uitvoeren. Wij streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en willen graag dat zij tevreden zijn met het resultaat. Daarom zetten wij ons altijd volledig in om de beste kwaliteit te leveren.

20191212_065640156_iOS.jpg

Engineering 

Bij het uittekenen en engineeren van de houten constructie, is het van groot belang dat deze naadloos aansluit op de onderdelen van andere onderaannemers. Dit proces wordt ook wel "Bimmen" genoemd. Ons bedrijf zorgt ervoor dat dit proces soepel verloopt. Door onze expertise en het gebruik van BIM kunnen wij de houten constructie nauwkeurig afstemmen op de onderdelen van andere onderaannemers, wat leidt tot een efficiënte en effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Zagerij

In onze fabriek beschikken we over een moderne zagerij waar we gebruik maken van CNC-gestuurde machines. Deze machines zorgen voor een zeer nauwkeurige en efficiënte zaagmethode, waardoor we op een effectieve manier de houten onderdelen op maat kunnen zagen. Bij het zagen van de houten onderdelen wordt er tevens rekening gehouden met de eigenschappen van het hout, zodat we de juiste zaagmethode en zaaghoeken kunnen gebruiken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er geen scheuren of beschadigingen ontstaan in het hout en dat we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Onze zagerij is een belangrijk onderdeel van het productieproces en draagt bij aan de nauwkeurigheid en de kwaliteit van onze elementen.

Assemblage

Onze fabriek is volledig ingericht om de houten elementen op een efficiënte en nauwkeurige manier te produceren. Na het uittekenen en engineeren van de constructie in ons BIM-model, worden de houten elementen met behulp van onze moderne CNC-machines op maat gezaagd. Dit zorgt ervoor dat de elementen perfect aansluiten. Vervolgens worden de elementen naar de assemblage-afdeling gebracht, waar ons team van ervaren vakmensen zorgvuldig de elementen voorzien van isolatie, beplating en folies. Hierbij wordt rekening gehouden met alle specificaties en wensen van de opdrachtgever. Door onze geavanceerde productiemethoden en deskundigheid kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Bij ons staat de opdrachtgever centraal en wij doen er dan ook alles aan om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, van het uittekenen tot en met de assemblage van de elementen.

Transport

Het transport van de houten elementen is een cruciaal onderdeel van het proces en vereist daarom de nodige zorgvuldigheid. Wij werken samen met onze betrouwbare externe transporteur, Jakroe Trans, om ervoor te zorgen dat de elementen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Jakroe Trans is gespecialiseerd in het transporteren van grote en zware goederen en beschikt over een modern wagenpark met de juiste middelen en kennis om de houten elementen op een efficiënte en veilige manier te vervoeren. Ons team zorgt ervoor dat de elementen zorgvuldig worden ingepakt en vastgezet, zodat deze tijdens het transport niet beschadigen. Wij hechten veel waarde aan een transparante communicatie en zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers op de hoogte blijven van het transportproces.

foto vrachtauto.jpg

Montage

De montage van de houten elementen is de laatste stap in het proces en vereist de nodige deskundigheid en precisie. In de meeste gevallen wordt deze taak uitgevoerd door de aannemer, in andere gevallen kunnen wij onze ervaren montagepartners aanbevelen. Deze bestaan uit vakkundige en gedreven specialisten, die beschikken over de juiste expertise om de houten elementen op een professionele en zorgvuldige wijze te monteren. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met alle specificaties en wensen van de opdrachtgever. Door onze efficiënte en gestroomlijnde werkwijze, kunnen zij de montage van de houten elementen op een snelle en nauwkeurige manier uitvoeren. Wij streven er altijd naar om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen, van het uittekenen tot de montage van de elementen.

bottom of page