Informatie over onze maatregelen met betrekking tot COVID-19 (coronavirus)

Het coronavirus blijft een grote impact op ons hebben, ook als we niet ziek worden. Wij, Willemsen Veenendaal, doen ons uiterste best om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en volgen de richtlijnen van het RIVM op. Veiligheid en gezondheid staat voorop!

Afspraken

Voor wat betreft zakelijke contacten met klanten en leveranciers maken en ontvangen wij voorlopig geen fysieke afspraken. Voor mogelijke afspraken of gezamenlijke besprekingen, communiceren we uitsluitend via de telefoon, e-mail, social media etc.

Projecten

Onze productie draait nog steeds door, uiteraard houden we ons aan de RIVM-regels met de nodige hygiënemaatregelen. We zijn onderdeel van een productieketen, maar gelukkig lopen onze leveranciers (nog) niet tegen tekorten aan. Voor de voortgang van onze projecten zijn tijdige leveringen van groot belang. Mocht u als leverancier stagnatie of problemen voorzien of ondervinden, dan horen wij dit graag tijdig van u. Laten we hierover in contact blijven om samen te zoeken naar mogelijkheden, alternatieven of andere maatregelen. Met de nodige en mogelijke voorzorgsmaatregelen, stellen wij alles in het werk om de projecten volgens de planning door te laten gaan.

Wij verzoeken de chauffeurs de nodige afstand te bewaren en zelf te tekenen voor ontvangst van de goederen.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

We hopen dat u gezond blijft en proberen in samenwerking met u onze werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd!

De directie en medewerkers van Willemsen Veenendaal

Recent opgeleverde projecten van Willemsen Veenendaal

Hieronder ziet u ons meest recente project. Wanneer u op het project klikt krijgt u meer informatie en foto's.