×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 25 of 28 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/deb95437/domains/willemsen-veenendaal.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 34 of 38 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/deb95437/domains/willemsen-veenendaal.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Projecten

Willemsen Veenendaal staat voor exclusieve houtbouw. Een duurzame en toekomstgerichte bouwtechniek met talloze voordelen.

Willemsen Veenendaal is een jong bedrijf met veel ervaring in huis. Of het nu gaat om scholen, kantoorpanden of woningen, elk project wordt in eigen beheer uitgewerkt, gefabriceerd met eersteklas kwaliteitshout en geleverd met het KOMO-keurmerk.

Genoeg redenen om te kiezen voor houtskeletbouw, en daarmee voor Willemsen Veenendaal. Kom gerust eens langs op De Smalle Zijde 30 te Veenendaal

Rehobothschool Ochten

Voor de uitbreiding bij deze bestaande school waren wij verantwoordelijk voor de prefab gevels die voorzien zijn van 10mm trespa gevelplaten.
Bekijk project

Woning Wageningen

Een uitdaging zonder haakse hoeken in het bos van Wageningen Hoog. De foto’s spreken voor zich.
Bekijk project

Basisschool Het Speelkwartier Veenendaal

Hier een unieke uitbreiding van basisschool het Speelkwartier te Veenendaal.  HSB elementen in combinatie trespa panelen levert een snelle bouwtijd
Bekijk project

Basisschool de Evenaar Nieuwegein

Voor Burgland Bouw hebben we tijdens de uitbreiding van deze school de prefab gevelelementen gemaakt en gemonteerd. Vervolgens de gevelbekleding in de vorm van eternit platen aangebracht. Ook de overhangende luifel hebben uitgevuld en voorzien van...
Bekijk project

Recent opgeleverde projecten van Willemsen Veenendaal

Hieronder ziet u ons meest recente project. Wanneer u op het project klikt krijgt u meer informatie en foto's.